bg-wire

Zitten er in uw klas leerlingen met een technische knobbel en een passie voor elektriciteit? Binnenkort moeten ze een belangrijke beslissing nemen die hun verdere schoolloopbaan (en misschien wel hun hele professionele leven) zal bepalen.
Bij hun zoektocht naar een geschikte studierichting kunt u ze aanmoedigen om te kiezen voor een technische opleiding. Da’s gegarandeerd een goede keuze, want ze kunnen hun talenten ontplooien en hebben later zekerheid op (boeiend) werk. Bovendien verwerven ze een uitstekende basis voor technisch georiënteerd hoger onderwijs, zoals bachelor elektromechanica of industrieel ingenieur.

Onze samenleving heeft nood aan technisch talent. Als leerkracht bent u het best geplaatst om uw leerlingen correct te informeren over de mogelijkheden. U kent de talenten van uw leerlingen als geen ander.
We willen u daarin op alle mogelijke manieren ondersteunen. Ook met interessant lesmateriaal. Zo kan u hen warm maken voor (elektro)techniek door boeiende lessen en projecten op te zetten.

Nieuwsbrief

Schrijf u in op Stroomversnelling